Tot En Foto

Estudi de fotografia a Torredembarra - Tarragona. Reportatges fotogràfics, esfèrica, 3D, casaments, comunions, publicitaris, restauració

Sessions fotogràfiques anura

Establirem un dia, hora i lloc amb el professor per fer la sessió fotogràfica. La farem, preferiblement en el mateix horari de la classe i en exteriors, buscant un lloc adequat per la foto, però podria ser que finalment es fessin a les mateixes instal.lacions del gimnàs, i podria ser que es facin en cap de setmana.

Seran fotos dels alumnes de manera individual, fent figures característiques de l’activitat que estan desenvolupant, i fotos del grup.

Desplaçarem i muntarem, en el lloc on farem les fotos, un estudi fotogràfic per obtenir unes boniques fotografies de gran qualitat. Per aquest motiu demanem als alumnes que vinguin adequats i preparats per al moment: vestuari, perruqueria i si convé maquillatge.

Una vegada tinguem les fotos preparades, les ensenyarem als alumnes i als pares per si volen obtenir-ne alguna. Prepararem diferents preus que s’adaptin a les necessitats de tots i no hi ha compromís de compra.

Les fotos de grup seran utilitzades pel gimnàs per la seva promoció: Es farà signar un document per cedir els drets d’imatge de les fotos de grup, i també de les fotos individuals (en aquest cas opcional).

Les fotos individuals són de caràcter privat i per tant estan exemptes de signar el lliurament de drets d’imatge i tractament de dades, sempre que no es publiquin o se’n faci difusió d’alguna manera. Així i tot, els alumnes que no vulguin ser fotografiats, només cal que ho avisin als seus respectius professors.

Ni TotenFoto, ni Anura, faran pública cap imatge de la persona fotografiada sense una autorització signada per part de l’alumne o el seu tutor legal.

© 2024 Tot En Foto

Tema de Anders Norén