Tot En Foto

Estudi de fotografia a Torredembarra - Tarragona. Reportatges fotogràfics, esfèrica, 3D, casaments, comunions, publicitaris, restauració

Fotografia 3D

Som experts en la realització de fotografia estereoscòpica o 3D, amb la qual s’aprecia tot el volum de la imatge, donant la sensació de què estiguis mirant des d’una finestra o que la imatge surt de la fotografia. Traballem en 3D tant en fotografia com en vídeo.

Les imatges 3D s’aconsegueixen fent la fotografia de la mateixa escena o subjecte, des de diferents angles (mínim 2 imatges) i visualitzant totes les imatges a l’hora.
Podem fer que els teus reportatges fotogràfics en 3D es vegin a la tele de casa teva (sempre que aquesta sigui 3D).
Hi ha moltes maneres de visualitzar imatges tridimensionals: amb ulleres de colors (anaglifos) projectant les imatges polaritzades, mirant les imatges molt d’aprop (una al costat de l’altra), amb el sistema lenticular… i ara a la tele de casa (sempre i quan sigui compatible amb el sistema 3D).
Ja fa uns anys vam idear una manera de poder penjar una imatge estereoscòpica a la paret (qualsevol mida) i visionar-la correctament en 3D. Ara ho podem fer també en sistema lenticular.
A continuació veuràs simulacions fetes amb format GIF, però només podràs veure la seva espectacularitat en directe: amb la foto penjada a la paret.

Fes clic sobre les següents imatges per veure la simulació.
© 2024 Tot En Foto

Tema de Anders Norén