Tot En Foto

Estudi de fotografia a Torredembarra - Tarragona. Reportatges fotogràfics, esfèrica, 3D, casaments, comunions, publicitaris, restauració

De l’aigua venim

L’aigua dóna una nova visió, un nou món… diferents experiències per continuar gaudint.

I seria un error oblidar que ella és la base de la vida: d’ella venim.

Les fotografies d’infants estan realitzades amb els equips de grans professionals de Cukúa i Aquaiara. Les nenes de sincronitzada són de l’equip de natació sincronitzada de Torredembarra. Les altres formen part del meu projecte Nereida: la majoria realitzades al mar.

Si t’agradaria tenir un reportatge així posa’t en contacte amb mi.

A continuació t’exposo les tarifes:

Si és un reportatge individual

T’agradaria tenir un reportatge màgic de tu, o amb el teu fill/filla, o familiar, o només amb la parella… a sota l’aigua?

Estarem una hora, aproximadament, a sota l’aigua. Si és en piscina, traslladarem un estudi fins a les instal.lacions que haurem llogat per tu: focus, fons d’estudi…. I si és al mar, llogarem una embarcació perquè estigui pendents de nosaltres durant l’hora que dura la sessió, per si tinguéssim algun problema i per no haver de nedar fins a trobar profunditat, allunyant-nos així de les aigües tèrboles de la platja.

Us entregarem:

  • 75 fotos en format digital a FULL HD
  • 12 fotos en paper químic 15×20 cm triades per vosaltres
  • 1 ampliació emmarcada a punt per penjar 40x50cm

El preu és de 400€


Si sou un grup

(a partir de 6 participants que no siguin de la mateixa unitat familiar)

Us agradaria tenir unes fotos màgiques, diferents i úniques a sota l’aigua?… però el pressupost no us arriba per una sessió individual d’una hora…. podeu fer una sessió amb més gent!!: ajunteu un grup d’amics (o si feu junts alguna activitat)… us farem les fotos de manera individual, i si voleu, farem també algunes de grup…

Si és en piscina, traslladarem un estudi fins a les instal.lacions que haurem llogat per vosaltres: focus, fons d’estudi…. I si és al mar, llogarem una embarcació perquè estigui pendents de nosaltres durant l’hora que dura la sessió, per si tinguéssim algun problema i per no haver de nedar fins a trobar profunditat, allunyant-nos així de les aigües tèrboles de la platja.

Us entregarem per persona:

  • 10 fotos en format digital a FULL HD
  • 3 fotos en paper químic 15×20 cm triades per vosaltres
  • 1 ampliació emmarcada a punt per penjar 40x50cm

El preu, per persona, és de 60€


Veniu a gaudir de l’aigua amb nosaltres i a passar-ho bé! Us esperem!

© 2024 Tot En Foto

Tema de Anders Norén