Tot En Foto

Estudi de fotografia a Torredembarra - Tarragona. Reportatges fotogràfics, esfèrica, 3D, casaments, comunions, publicitaris, restauració

Serveis

Des de l’inici de l’empresa, l’any 2002, l’objectiu ha estat oferir fotografia de qualitat, cobrint pràcticament qualsevol necessitat, des d’una comunió o bateig, passant per les grans celebracions com les noces, fins reportatges industrials per publicitat i pàgines web, sempre demanant la col.laboració del client, buscant com fer coses diferents perquè el producte final sigui el més personalitzat, modern i destacat possible. Sabem que ho estem fent bé, doncs els nostres clients han quedat satisfets i han repetit amb nosaltres. Entre ells destaquen Port Aventura i la Generalitat de Catalunya.

Lluitem per estar a la avantgarde del nostre ofici, donant un gran vetall de serveis:

Reportatges fotogràfics

Reportatges videogràfics

Foto acabats

Restauració de fotos antigues

Fotografia esfèrica, 360º o inmersiva, per a la realització de recorreguts virtuals.

Fotografia i vídeo 3D

Fotografia submarina

Fotografia aerea (amb dron, però també tenim contacte amb empreses amb avionetes i helicopters).

Configurem un equip de fotògrafs, videògrafs, experts de photoshop, Premiere, Final Cut i dos pilots de dron. Amb capacitat per fer reportatges aeris i subaquàtics.

Jo, Raül Cendón Soler, com a fotògraf principal i director de l’empresa, he guanyat diversos premis de fotografía, les meves imatges han sortit en diverses publicacions i he contribuit en exposicions amb la meva obra, tant individualment com en exposicions col.lectives.


© 2024 Tot En Foto

Tema de Anders Norén