Tot En Foto

Estudi de fotografia a Torredembarra - Tarragona. Reportatges fotogràfics, esfèrica, 3D, casaments, comunions, publicitaris, restauració

fotografia de nadons a l’aigua

Organitzant amb els monitors, posarem un dia i hora per fer les fotos.

Anirem dos fotògrafs, de manera que us farem fotos dins de l’aigua i fora, perquè tingueu fotos dels dos ambients. I seran fotos individuals, però també farem fotos generals on sortiu tots (sempre que hi hagi consentiment de tots els pares), i així el record d’aquest moment serà més complet !! També farem algun vídeo, encara que la nostra especialitat és la fotografia i no el vídeo.

Us deixem un vídeo de mostra perquè tingueu un exemple del que obtindreu amb la nostra proposta.


Pack foto-aqua A

Us lliurarem un mínim de 20 fotografies en format digital FULL HD, discretamet signades, i com a minim dos vídeos. Tot per separat: fotos i vídeos de manera individual.

50€


Pack foto-aqua b

Pack foto-aqua A més un vídeo que ajunta fotos i vídeos amb una música de fons (com el que us adjunto de mostra).

60€


Pack foto-aqua c

Pack foto-aqua A + B més una ampliació escollida pels pares entre les fotografies realitzades en la sessió a 40×60 cm (o més petita), emmarcada en Laminamarc (foto en paper químic d’alta qualitat sobre fusta, amb laterals molt ben acabats i protegida per humitat, ratllades i llum UV) a punt per penjar, més 5 apliacions del mateix original a 15x20cm (amb opció a canviar dues d’aquestes per altres originals).

100€


Si esteu interessats, les sessions es faran amb reserva, amb la qual cosa heu d’avisar al monitor/a, i ha de ser amb pagament previ del pack escollit, podent fer l’abonament al vostre monitor/a.

© 2024 Tot En Foto

Tema de Anders Norén